Mindfulnesskurssit Oulussa! 

Voit kehittää stressinhallintakykyäsi Oulussa järjestettävissä ryhmissä!  Seuraava kurssi järjestetään yhteistyössä Mediterapia Oy:n kanssa (www.mediterapia.fi) ja ilmoittautumisia otetaan vastaan koko ajan osoitteeseen info@hwp.fi. tai 0503299125. Osallistujien kokemukset edellisistä kursseistamme ovat olleet positiivisia: Osallistujat ovat olleet tyytyväisiä siitä, miten he ovat kehittyneet ihmisinä, miten heidän rentoutus- ja stressinhallintakykynsä on lisääntynyt ja miten he ovat saaneet menetelmästä välineen elää täysipainoista arkea. Lisäksi he ovat pystyneet kehittämään itseään hyväksyvää ja arvostavaa asennetta elämässään.

Tarjoamamme kurssit  perustuvat professori Jon Kabat-Zinnin yli 30 vuotta sitten kehittämään menetelmään. Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) ja siihen pohjautuva Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) ovat tieteellisesti tutkittuja ja erittäin tehokkaita menetelmiä työkyvyn ylläpitämisessä, rentoutumisen oppimisessa ja stressinhallinnassa. Lisäksi se on auttanut lukuisia ihmisiä kivun hallinnassa, erilaisissa paniikki-, pelko- ja ahdistustiloissa. MBCT:tä käytetään tehokkaasti masennuksen uusiutumisen ehkäisyssä.

Jon Kabat-Zinn sanoo, että läsnäolon harjoittelu ei ole herkkähermoisia varten. Tulet kohtaamaan itsesi, et ketään muuta. Sen aidon itsesi, jota olet ehkä onnistunut paeta vuosikymmenten ajan."