Seuraavaa kurssia suunnitellaan aloitettavaksi keväällä 2014. Tietoisuus mindfulnessista on lisääntynyt ja kurssit ovat saaneet suurta mielenkiintoa myös Oulun ja Pohjois-Suomen alueella, joten varmista paikkasi ajoissa. Ilmoittaudu osoitteeseen info@hwp.fi josta saat myös lisätietoa. Vastausviestissä saat esitietolomakkeen, jonka palauttamalla varaat paikkasi ryhmässä. Kokoontumispaikkana on Mediterapia Oy, osoitteessa Nahkatehtaankatu 2, 90120 OULU. www.mediterapia.fi.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

Kurssi sisältää kahdeksn tapaamista noin viikon välein. Tapaamisten kesto on kaksi tuntia, ja tunneilla harjoitellaan muodollisia harjoituksia, mm. kehomeditaatio, istumameditaatio ja jooga. Kurssilla käydään lävitse myös mindfulnessin teoreettisia näkökulmia.

             


Mindfulness-peruskurssin hinta yksityishenkilölle on 40€/60min (eli yhteensä 8 kerran tapaamiset 640€ (Alv 0%, arvonlisäveroton terveydenhuollon palvelu)
Maksajan ollessa yritys, yhteisö tai toiminimi hinta on 50€/60mn (eli yhteensä 8 kerran tapaamiset  800€ (Alv 0%, arvonlisäveroton terveydenhuollon palvelu)

 

Hinta sisältää ryhmäohjauksen, kurssimateriaalin, omatoimisen harjoittamisen ohjaamisen sekä henkilökohtaisen tuen sähköpostitse. Mahdolliset majoitukset, matkat ja ruokailu eivät sisälly hintaan. 

 

Maksu suoritetaan sovituissa erissä kurssin aikana joko kokonaan tai esim. kuukausittain. Varausmaksuna on ensimmäisen tapaamisen hinta ja se maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen. Hinta on kokonaishinta, eikä ole riippuvainen osallistumiskerroista. Mikäli Sinulle tulee este osallistua ryhmäsi tapaamiseen, voit ohjaajan kanssa sopia, miten korvaat poissaolosi.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Olet lämpimästi tervetullut sellaisena kuin olet!